AfterlightImage+8.jpg

Continuum Movement

en verden af flydende bevægelse

Continuum Movement - a living inquiry

Hvis du er interesseret i Continuum Movement, tilbyder jeg månedlige åbne aftener - “Fluid Body Fluid Life” - hvor du får mulighed for at prøve det inden du melder dig på en længere workshop. En aften vil give dig en god fornemmelse af Continuum. Betalt tilmelding er nødvendig for at kunne deltage. Du kan se datoer mm ved at klikke her

continuum er som ren forkælelse...

en luksuriøs tid til bevægelse, meditation, selv-reflektion og blid leg, i en selvregulerende proces der er både nærende, livfuld og Vis. 

Continuum er en somatisk meditativ indre udforskning og dybdegående undersøgelse, hvor lyd, åndedræt, subtile dynamiske bevægelser og åben opmærksomhed, gør det muligt for os at tune-in og vække det kreative væv af intelligens som flyder naturligt i os, i hver en celle. En ren forkælelse af livfuld næring…  

Grundlagt af Emilie Conrad, er Continuum baseret på, at kroppen består af mest vand. Lyd bruges til at stimulere væskerne i vævet i vores krop, uanset om det er i bindevæv, knogle, i det der omgiver vores hjerne, rygmarv og nerver, omkring vores organer osv. Ved hjælp af lyd skaber vi vibrationer i vores krop, hvorved væskerne agerer som et som medium der opfanger effekten af vibration. Denne resonans viser sig i kroppen som bølgebevægelser; bølger/undulation, pulsering, kurver og spiraler.

Når vi aktiverer væskerne, øges den elektriske ladning i os. Herved øges den flydende form af vævet i hele kroppen og gør at genopretter vores vitale cirkulation og. En krop i flow åbner os for dybt at kunne at undersøge de underliggende mønstre der ligger gemt i de dybere lag af vores ubevidste. Her kan vi så transformere og frisætte det – ofte ordløse - der begrænser os, og støtte os videre frem mod at møde verden med mere ro i os selv, større overskud og nærvær. Træt væv bliver genoplivet, så vi føler os mere kreative, åbne og levende.

Med andre ord: Gennem den dybe indre lytten åbner vi os for kroppens iboende visdom til at styre vores indre bevægelse og der afventer det, der udfolder sig indefra. Gennem en kropsligt forankret bevidsthed støtter vi de komplekse selvregulerende processer der skaber mental og emotionel klarhed, indre næring og livfuldhed, samt følelsen af større forbundethed til sig selv, andre og verden. En oplevelse af at "komme hjem" i os selv – her – nu - dybt forankret i Væren.

Continuum vil inspirere alle interesserede i at vække sanserne; alle der ønsker større intimitet med Livet.  

På et fagligt niveau tiltrækker det kropsterapeuter, fysioterapeuter, yogalærere, pilates instruktører, såvel som psykoterapeut og andre fagfolk, der arbejder med Mindfulness og Embodied Awareness.

for info: workshops & retreats

lidt om mig
Min erfaring spænder over 30 års arbejde med krop, sind og ånd, fra krops- og stemmearbejde og bevægelse til Psykosyntese Psykoterapi, Jungiansk Analyse, Kunstterapi, Mindfulness og Meditation, Musik og Continuum Movement, Fascial Flow og Developmental Movement.

Living Inquiry, den åbne nysgerrighed på livet - intimitet med livet - min dybeste lidenskab er opstået gennem integrationen af mange forskellige psykologiske måder at udforske, forløse og åbne vores personlighed for at den dybere væren kan strømme mere frit igennem..

Jeg ser frem til at møde dig
Ameyo 🍃