AfterlightImage 8.jpg

introduktion til continuum movement

Hvis du er interesseret i Continuum, tilbyder jeg her en intro så du får mulighed for at prøve det inden du melder dig på en workshop.En introduktion vil give dig en god fornemmelse af Continuum, og koster 200kr. Betalt tilmelding er nødvendig for at kunne deltage.

Continuum er som ren forkælelse...

en luksuriøs tid til bevægelse, meditation, selv-reflektion og blid leg, i en selvregulerende proces der er både nærende, livfuld og Vis. 


PRAKTISK INFORMATION

Datoer 2019:
Lørdag den 16 februar 2019 kl. 17:00 – ca. 19:30

Søndag den 17 februar 2019 kl. 11:00 – ca. 13:30. FULLY BOOKED!

Tirsdag den 19 marts 2019 kl. 17.00 – ca. 20.00. FULLY BOOKED!

Medbring tæppe samt behageligt tøj, du kan bevæge dig i.

PRIS: 250 kr
STED: Be Moved, Suomisvej 2, 1937 Frederiksberg C, eller, ID Academy , Østerbrogade 79, Copenhagen

TILMELDING:
skriv til mig på nedenstående form, og overfør venligst betaling til: reg nr: 0274 konto nummer: 4777394819 Danske Bank.  Tilmeldingen er bindende.

LIDT ORD OM CONTINUUM

Continuum er en vej til indre udforskning og dybdegående undersøgelse, hvor lyd, åndedræt, subtile dynamiske bevægelser og åben opmærksomhed, gør det muligt for os at tune-in og vække det kreative væv af intelligens som flyder naturligt i os, i hver en celle.

Continuum er som ren forkælelse…  en luksuriøs tid til bevægelse, meditation, selv-reflektion og blid leg,i en selvregulerende proces der er både nærende, livfuld og Vis. 

Grundlagt af Emilie Conrad, er Continuum baseret på, at kroppen består af mest vand. Lyd bruges til at stimulere væskerne i vævet i vores krop, uanset om det er i bindevæv, knogle, i det der omgiver vores hjerne, rygmarv og nerver, omkring vores organer osv. Ved hjælp af lyd skaber vi vibrationer i vores krop, hvorved væskerne agerer som et som medium der opfanger effekten af vibration. Denne resonans viser sig i kroppen som bølgebevægelser; bølger/undulation, pulsering, kurver og spiraler.

Når vi aktiverer væskerne, øges den elektriske ladning i os. Herved øges den flydende form af vævet i hele kroppen og gør at genopretter vores vitale cirkulation og. En krop i flow åbner os for dybt at kunne at undersøge de underliggende mønstre der ligger gemt i de dybere lag af vores ubevidste. Her kan vi så transformere og frisætte det – ofte ordløse - der begrænser os, og støtte os videre frem mod at møde verden med mere ro i os selv, større overskud og nærvær. Træt væv bliver genoplivet, så vi føler os mere kreative, åbne og levende.

Med andre ord: Gennem den dybe indre lytten åbner vi os for kroppens iboende visdom til at styre vores indre bevægelse og der afventer det, der udfolder sig indefra. Gennem en kropsligt forankret bevidsthed støtter vi de komplekse selvregulerende processer der skaber mental og emotionel klarhed, indre næring og livfuldhed, samt følelsen af større forbundethed til sig selv, andre og verden. En oplevelse af at "komme hjem" i os selv – her – nu - dybt forankret i Væren.

Continuum vil inspirere alle interesserede i at vække sanserne; alle der ønsker større intimitet med Livet.  

På et fagligt niveau tiltrækker det kropsterapeuter, fysioterapeuter, yogalærere, pilates instruktører, såvel som psykoterapeut og andre fagfolk, der arbejder med Mindfulness og Embodied Awareness.

LIDT OM MIG
Min erfaring spænder over 30 års arbejde med kropsarbejde og bevægelse til Psykosyntese, Jungiansk analyse til Kunstterapi, Mindfulness og Meditation, musik og Continuum Movement, Developmental Movement og the Creative Arts.

Living Inquiry, den åbne nysgerrighed på livet - intimitet med livet - min dybeste lidenskab er opstået gennem integrationen af mange forskellige psykologiske måder at udforske, relatere til og arbejde med krop, sind og ånd.

Jeg ser frem til at møde dig
Ameyo 🍃